Industrie en Transport

In de industriële markt zorgen elektrische stralers en gasstralers voor een breed scala aan mogelijkheden voor de verwarming van uw bedrijfspand, magazijn, lading docks of zelfs de kantine. Door het brede aanbod dat varieert van capaciteiten onder de 1000W tot en met grootschalige capaciteiten van 12.000W is er voor iedere industriële ruimte een oplossing.

  Voordelen

  • Divers aanbod (voor iedere ruimte een oplossing)
  • Aanbod van 1000W tot en met 12.000W
  • RVS
  • IP65/67 waterbestendig
  • Makkelijk te installeren
  • Voor verwarming van groot oppervlak en klein

Voor grootschalige verwarming komt u al gauw terecht bij een gasstraler (hoge capaciteit), maar bent u opzoek naar een ruimtelijke oplossingen (kantine, rookerhok, garage etc.) dan kunnen ook de elektrische stralers een perfecte oplossing zijn.

Net zoals bij alle andere toepassingsgebieden kunnen de stralers, zowel elektrisch als gas, bevestigd worden aan een gevel of aan een plafond. Net boven een loading dock of aan het plafond van een fabriekshal/loods komen de stralers perfect tot zijn recht.

Het voordeel van verwarming door middel van straling/radiatie is dat niet de gehele fabriekshal, loading dock of magazijn verwarmt hoeft te worden. De stralers verwarmen gerichte oppervlaktes. Hierdoor hoeven alleen de plekken die het meest van belang zijn verwarmt te worden en bespaar je veel kosten op onnodig stoken. 

Zoals te zien in de afbeeldingen kunnen de stralers zowel schuin (vanuit een gevel) als plat (vanuit het plafond) worden geïnstalleerd.

Heeft u vragen over een van onze producten, een bepaalde toepassing of wilt u een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op via het contact- of offerteformulier.

PDF

PDF

PDF

PDF

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan