Bijbehorende producten

Aansluitend op onze elektrische stralers heeft Gastrion meerdere aanvullende producten die gebruikt kunnen worden in combinatie met onze stralers. Hierbij worden de dimmer, de parasol klemmen en de afstandbediening het meeste bij de stralers gebruikt. Hiernaast biedt Gastrion nog meerdere bijproducten aan, zoals een hangketting en een muurbeugelverlenging. Een totaaloverzicht van de bijproducten is de vinden onder aan de pagina.

4 zone dimmer

Indien nodig is er een dimmer beschikbaar die tot wel 4 stralers tegelijkertijd kan besturen. De dimmer heeft een maximum capaciteit van 8000 Watt (2000 Watt per stuk). De dimmer kan naast de afstandsbediening gebruikt worden.

Parasol klem

Elektrische stralers worden vaak gebruikt voor onder een parasol. Met een aanbod van vijf verschillende klemmen (LDP-02 t/m 06), is het bijna altijd mogelijk om de elektrische straler onder een parasol te bevestigen.

Afstandsbediening

3324234

Zowel de 005G-series als de HR011-series zijn optioneel leverbaar met afstandsbediening. Dit resulteert in een hoger gebruiksgemak en kan meerdere stralers besturen. De warmte-output is aanpasbaar van 100% tot 33%.

Voor het verbinden van een straler aan een parasol zijn er vijf verschillende parasol klemmen beschikbaar. Door de verschillende afmetingen en functies is het mogelijk om onze stralers in bijna iedere parasol te installeren.

TABEL MET ALLE BRACKETS EN GEGEVENS

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op.

Downloads

  • List Additional Products

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan