Transport

Wanneer iemand zijn dagelijkse werkzaamheden verricht in een vrachtwagen of busje, is het belangrijk om deze plek schoon te houden. De cabine wordt naast werkzaamheden ten slotte ook gebruikt als mobiele slaapplek en leefomgeving. Er wordt dan ook veel gedaan, er wordt in gegeten, gerookt, gezweet, geslapen (vrachtwagens) etc.. Vaak zweven er, onbewust, bacteriën en andere materie door de lucht. Om toch een gezonde werkplek en leefomgeving te kunnen creëren is er een product ontwikkeld die deze problemen aanpakt, de Trion+ ionisator.

  Voordelen

  • Verminderd nare geurtjes in de cabine;
  • Verminderd de kans op allergieën (o.a. hooikoorts) en andere bacteriën;
  • Verbeterd de werkomstandigheden (bestuurder blijft fitter en frisser);
  • Verwijderd (rook)lucht;
  • Geen filter;
  • Makkelijk te installeren;
  • IP65 waterproof;
  • Verbruik van <3 Watt per ionisator.
  • 48 Volt (brandveilig), wordt geleverd met 220 Volt transformator
tekening vrachtwagen

Door de ionisator aan het plafond van de cabine te handen worden er elke seconde miljoenen ionen uit de Trion+ verspreidt door de lucht. De ionen mengen zich met de aanwezige stof, rook en andere materie in de lucht en duwen deze naar beneden (lees hier meer over ionisatie). Het gevolg hiervan is dat de lucht in de cabine schoon en fris wordt. Het wordt aangeraden dat de ionisator minimaal aanstaat wanneer er iemand aanwezig is in de cabine. Dankzij het verbruik van 3 watt, zijn de stroomkosten per unit relatief laag.

Ook het gehalte aan geurstoffen en ziektekiemen in de lucht daalt. Dit maakt de werkomstandigheden in de cabine ook meer dragelijk. Omdat de ionisator geen filter heeft, hoeft er niks vervangen te worden en vindt er nagenoeg geen onderhoudt plaats. De ionisator is IP65 gekeurd en garandeert hierom een lange levensduur. Speciaal voor in vrachtwagens wordt er een 220 Volt voeding geleverd bij elke ionisator.

Meerdere onderzoeken hebben bewezen dat een frisse en schone lucht ervoor zorgt dat je beter geconcentreerd bent tijdens je dagelijkse werkzaamheden, dat je je frisser voelt en dat je ook een betere nachtrust ervaart.

In de video hieronder wordt heel duidelijk laten zien hoe de Trion+ ionisator in zijn werking gaat met behulp van een rooktest. Binnen enkele minuten is de rook in de box compleet verdwenen door middel van ionisatie.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan